Strudsesteaks i portvinssauce.

Til 2 personer:

1 pk. strudsesteaks a 200 g

salt og peber

smør til stegning

Sauce:

1 dl. portvin

2 dl. god oksebouilon

1 dl. piskefløde

salt og peber

Stegte urter:

2 finthakkede skalotteløg

2-3 gulerødder i små term

1 courgette i små terninger

smør el. olie til stegning

Tilbehør:

ovnstegte kartofler med frisk timian

 

Dys strudsesteaksene med salt og peber og steg dem ca. 4 min. på hver side, til de giver let igen efter tryk med en finger. Tag dem op, pak dem ind og hold dem varme i staniol.

Hæld portvin på panden og kog halvt ind. Tilsæt boulillon og piskefløde og kog igennem til saucen jævner let.

Læg kødet på en bund af de letstegte grønsager. Server med sauce og ovnstegte kartofler.

 

Velbekomme.